Menu Sluiten

Destratificatie-ventilatoren

Bondec, uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen.

Uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen

Focus op industriële verwarming en koeling

Bondec bvba is reeds sinds 1969 actief op de Belgische markt. Door de jarenlange ervaring met verwarming in het algemeen heeft Bondec steeds de uitdaging genomen en alzo een stevige reputatie opgebouwd in het klimatiseren van grote gebouwen in de industrie.

Zowel verwarmen als koelen zijn ons niet meer onbekend, meer zelfs wij staan garant voor een perfect binnenklimaat in uw loods, werkplaats, magazijn, of dit nu 200m² is of 20.000m² een hoogte van 5 of van 16 meter, wij zijn uw partner om de juiste toepassing te kiezen met het in acht nemen van uw budget en specifieke noden of wensen.

Onze diensten

92435099243509

Meer info

tags: Budgetvriendelijk Stoken – Destratificatie-ventilatoren – Gestookte Luchtverwarming Gas – Gestookte Luchtverwarming Stookolie – Hvac-installateur – 

Wenst u meer info over destratificatie ventilatoren kijk dan vlug op http://www.industrieleverwarmingbondec.be

Hvac | Verwarming | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Destratificatie-ventilatoren

menu nl fr producten over ons diensten downloads referenties nieuws jobs contact infovivox.be u bent hier home referenties bedrijfshal verwarmen met vivox efficint uw bedrijfshal verwarmen een bedrijfshal verwarmen zeker op een efficieumlnte manier klinkt eenvoudiger dan het is. Bij vivox doen we voor hallen beroep op direct gestookte luchtverwarming destratificatie-ventilatoren vlug rendement Niet alleen zorgt deze technologie voor directe warmte waar en wanneer deze nodig is er is ook geen warmteverlies en een klokthermostaat laat toe energiezuinig te werken. Een eenvoudige installatie en een al even vanzelfsprekende bediening zorgen voor het nodige gebruiksgemak. Het verwarmen van uw bedrijfshal verloopt op deze manier efficieumlnt terwijl u geniet van een verlaagd verbruik en een al bij al beperkte investering. Bijkomende destratificatieventilatoren kunnen bovendien het rendement nog fiks de hoogte injagen. Lt babemo ss aardgas bouwjaar erp recent wisten we door het plaatsen van onze luchtverwarming nog succesvolle projecten te realis.

menu home over ons over ons waarom bondec contacteer ons industrile verwarming luchtverwarming direct gestookt ventilatie destratificatieventilator sitemap december nfkwt destratificatieventilator warme lucht stijgt dit is een natuurlijk fenomeen. Bij het verwarmen van ruimtes waarbij de plafondhoogte meer dan meter is en wanneer je voornamelijk aan het verwarmen bent metluchtverwarming kan je een stratificatie tot c per hoogtemeter hebben Een beschouwing over destratificatie-ventilatoren Dus stel je gebouw is meter hoog en je bent aan het verwarmen naar c zonder ondersteuning destratificatieventilatoren. We meten op vloer werkhoogte c dan kan onder het dak op ongeveer meter de temperatuur in theorie oplopen naar c. Ervaring uit de praktijk met bovenstaande temperaturen leert ons dat er dan een temperatuur onder het dak heerst van ongeveer a c. Slecht systeem zou u zeggen. Absoluut niet zoals reeds besproken stijgt warme lucht van nature. Dit kan je trachten te vermijden door allerlei venturiinblaassystemen .

Wat je wil weten over Destratificatie-ventilatoren

catalogus onze diensten toegangsmap sitemap contact catalogus gt gestuwde warme lucht gt energiebesparing e destratificatoren interesse in dit gamma produkten contacteer ons algemene informatie. De destratificatieventilatoren specifiek ontworpen voor dit effect en gemonteerd onder het dak verkleinen de warmteverliezen en brengen een beter werkcomfort. Het principe van onze destraticatoren is ldquodivergerenconvergerenrdquo de lucht wordt zowel aangezogen door het onderste gedeelte als door het bovenste wordt binnenin gemengd en daarna straalvormig langs beneden gestuwd dit systeem is merkwaardig beter dan die met een eacuteeacutenrichtingsventilator want ze werken continu op het ganse volume van het lokaal. Na een werking van minuten zijn bijna alle convectiebewegingen afgeschaft en het evenwichtsbehoud van de fysische luchtvariabelen belet de stratificatie. De luchtsnelhe.