Menu Sluiten

Hoogrendementsketel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Zwembadverwarming – Woningverwarming – Zwembadverwarming Door Warmtepomp – Energiezuinige Zwembadverwarming – Woningverwarming Via Warmtepomp – 

Wenst u meer info over hoogrendementsketel kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Hoogrendementsketel

Airconditioning | Ventileren | Airco | Warmtepompen | Verwarming | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hoogrendementsketel

scroll home over ons schoorsteenvegen cv onderhoud cv installatie contact home over ons schoorsteenvegen cv onderhoud cv installatie contact cv installatie condensatieketel een condensatieketel is een condenserende ketel waarbij de waterdamp in de vrijgekomen verbrandingsgassen continu kan condenseren hoogrendementsketel maatwerk Vandaar de term condensatieketel. Door deze condensatie wordt de geproduceerde warmte nuttiger gebruikt. Een condensatieketel of hoogrendementsketel levert in vergelijking met een traditionele cvketel of laagrendementsketel een energiebesparing van om en bij de . Condensatieketels voldoen aan de toenemende behoefte naar meer energiebesparende methodes van verwarming. Zo goed als alle geplaatste cvketels zijn condensatieketels. Is uw huidige cvketel ouder dan jaar dan vervangt u hem bij voorkeur door een condensatieketel. Met deze ingreep kan u tot wel besparen op uw energiefactuur. Condensatieketel verplicht vanaf september zo is het plaatsen van een condenserende cvketel vanaf september verplicht. Inv.

spring naar inhoud home verwarming verwarming op aardgas verwarming op stookolie sanitair activiteiten zonneboiler warmtepomp clv schouwen waterverzachter onderhoud onderhoud gasketel keuring mazouttank over ons privacybeleid vacatures contact centrale verwarming hit service is uw specialist voor centrale verwarming. Installatie renovatie of onderhoud stookolie aardgas warmtepomp of zonneboiler samen zoeken we naar de ideale oplossing voor uw situatie. Is uw centrale verwarming aan vervanging toe bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de renovatie of installatie van uw centrale verwarming of heeft uw verwarmingsketel gewoon een wettelijk onderhoud nodig reken op de jarenlange ervaring en diepgaande vakkennis van hit service de specialist voor centrale verwarming in oostvlaanderen. Onze garantie efficinte verwarming aan een scherpe prijs centrale verwarming de mogelijkheden er bestaan echter een heleboel mogelijkheden voor uw centrale verwarming. Contactee.

Gegevens over Hoogrendementsketel

overslaan en naar de algemene inhoud gaan home contact team vacatures producten en diensten toggle navigation alternatieve energie immo realisaties sanitair badkamerrenovatie te koop ventilatie verwarming verwarming bij gielen valre bvba kan u terecht voor de installatie van centrale verwarming vloerverwarming en verwarming op gas of stookolie. Bovendien zijn wij ook uw ideale partner in het leveren en plaatsen van radiatoren convectoren en sierradiatoren. voor uw nieuwbouw of renovatieproject werken wij als volgt na een uitvoerige bespreking van uw project komen wij langs en zorgen voor een correcte installatie. Hierbij wordt steeds aandacht besteed aan uw wensen en noden die in de bespreking aan bod zijn gekomen Een alternatief voor hoogrendementsketel Tijdens de uitvoering houden wij steeds rekening met een goede afwerking. Wij laten de ruimte dan ook steeds netjes achter. Gielen valre bvba installeert verwarmingsinstalla.