Menu Sluiten

Hoogrendementsketel Diensten

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Zwembadverwarming – Woningverwarming – Zwembadverwarming Door Warmtepomp – Energiezuinige Zwembadverwarming – Woningverwarming Via Warmtepomp – 

Wenst u meer info over hoogrendementsketel diensten kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Hoogrendementsketel Diensten

Installateurs Airco | Warmtepompen | Verwarming | Airconditioning | Zwembadwarmtepompen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hoogrendementsketel diensten

veelgestelde vragen gratis offerte home centrale verwarming installatie onderhoud herstelling depannagedienst over ons centrale verwarming theunis remi voor de installatie of het onderhoud van uw centrale verwarming bent u bij theunis remi aan het juiste adres. Onze depannagedienst staat ter uwer beschikking hoogrendementsketel diensten leverancier Vraag vrijblijvend info of een offerte geniet van tientallen jaren ervaring centrale verwarming remi theunis is in schoten antwerpen en wijde omgeving een gevestigde waarde in centrale verwarming. Plaatsing herstelling en onderhoud tot ieders tevredenheid herstelt en plaatst remi theunis centrale verwarming op gas of stookolie. Een belangrijke specialiteit is de omschakeling van een stookolieketel naar een gastketel. De beste merken in centrale verwarming remi theunis werkt steeds met gerenommeerde merken en haalt het maximum uit elke installatie. Maak hieronder uw keuze cv installatie cv onde.

toggle navigation current ons bedrijf onze diensten klassieke verwarming groene verwarming spoeling installaties waterboilers sanitair waterverzachters onderhoudinterventies partners contact home onze diensten klassieke verwarming klassieke verwarming we realiseren uw nieuwe installatie of helpen met het onderhoud van uw bestaande installatie dit zowel voor installaties op mazout als op gas. Voor nieuwe installaties kiezen we meer en meer voor de recentste condensatieketels deze toestellen hebben een optimale verbranding en zorgen voor een betaalbare warmte in je huis of je kantoor. Volgens de onafhankelijke consumentenorganisaties staat weishaupt op de eerste plaats voor de hoogrendementsketel op gas. Wij plaatsen of werken met weishaupt en vaillant voor gascondensketels wij plaatsen of vervangen radiatoren in nieuwbouw en renovatie wij plaatsen vloerverwarming in nie.

Interesse in Hoogrendementsketel diensten

homepage diensten algemene elektriciteit sanitair verwarming airconditioning ventilatie hernieuwbare energie alarmsystemen beveiliging onderhoud interventie aanvraag realisaties offerte aanvraag vacatures contact verwarming voor het volledige pakket van een centrale verwarming komen wij naar u toe in west en oostvlaanderen. Welk soort verwarming het beste bij jouw huis past is afhankelijk van verschillende factoren. En dan nog het liefst een installatie die energiezuinig is bekijk ons aanbod van hoogrendementsketel diensten Wij helpen u de juiste keuze te maken en bieden volgend gamma mazoutverwarming vloerverwarming gasketel hoogrendementsketel zonneenergie wij staan ook in voor het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan diensten algemene electriciteit elektricteit domotica data t.